Om OL Erhvervsrengøring

OL Erhvervsrengøring blev etableret i 2004 af Ole Laursen.

Målsætningen var - og er stadig - at tilbyde virksomheder gode kvalitative og økonomiske løsninger af deres serviceopgaver inden for rengøring, vinduespolering, og div. serviceopgaver.

Vi tilbyder såvel løsning af de enkelte serviceopgaver eller pakkeløsninger med flere serviceopgaver - tilpasset den enkelte kundes behov og krav.

Vi lægger vægt på den nære kontakt, på fællesskabet og dét, at behandle hinanden ordentligt. Det afspejler sig i vores ledelse og i vores personalepolitik. Og vi sætter kvalitet, konsekvens og enkelthed i højsædet.​

Når de skal vælge samarbejdspartner til rengøring og andre serviceydelser, står OL Erhvervsrengøring for erfaring hele vejen rundt:

  • Medarbejderne, der løser de daglige opgaver i din virksomhed eller ejendom.
  • Ledelsen, som følger op på arbejdsplanerne efter vores kvalitetssystem og sørger for, at vi lever op til alle tidsfrister og aftalte priser.

Alle har årelang erfaring med rengøring og service, så vi kan tilbyde et godt, tillidsfuldt samarbejde og den bedst tænkelige kvalitet.

De vil ikke komme til at opleve de hyppige personaleskift eller brug af underleverandører, som branchen desværre er blevet kendt for.
Hos OL Erhvervsrengøring beskæftiger vi udelukkende egne, stabile medarbejdere, der har en positiv indstilling til det at yde service og lave et professionelt stykke arbejde.

Træf et sikkert valg - få et tilbud fra OL Erhvervsrengøring

Derfor bør I vælge OL Erhvervsrengøring

​En professionel rengøring sikrer jer et bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.​

Glade og tilfredse
​kunder siden 2004

Din langvarige samarbejdspartner

Tillid og tryghed
​- du kan stole på os

Daglig rengøring
​- Alle ugens 7 dage

Adresseoplysninger

OL Erhvervsrengøring

Valkendrupsgyden 15, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 50 59 81 53

E-mail: olteam@olteam.dk

​CVR: 27654444​

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.